Help
Voor al uw vragen kunt u hier terecht!

Wat is ranken?

Hoe werkt het ranken?
Ga op het aantal sterren staan dat u een woning wilt geven en klik dit aan. Er zijn één t/m vijf sterren te geven, van matig tot geweldig.

Hoe werkt het waarderen?
Nadat u een woning hebt gerankt, kunt u er een waardebepaling aan geven. Dit moet een realistische waarde zijn. Een woning waarderen op 0 euro is niet reëel.

Kan ik woningen ranken zonder een account aan te maken?
Ja, u kunt een woning ranken zonder een account aan te maken. U kunt dan slechts op een paar punten ranken. Met een gratis account kunt u een woning op veel meer onderdelen ranken en eventueel een opmerking over de woning achterlaten.

Wat is het verschil tussen ranken met account en zonder account?
Zie bovenstaand.

Kan ik mijn gerankte woning delen via sociale media?
Ja, dat is mogelijk. U kunt helemaal onderaan de detailpagina de buttons vinden voor de bekende sociale media kanalen.

Zoeken

Hoe kan ik woningen vinden op rankmyhouse.nl?
U vindt de woningen door gebruik te maken van de zoek-box op de hoofdpagina van rankmyhouse.nl.

Hoe gebruik ik de zoek-box?
Zoeken van woningen gebeurt op basis van zoekcriteria die u als gebruiker doorgeeft. U kunt zoeken op bijvoorbeeld provincie, gemeente, buurt of postcode.

Hoe werkt uitgebreid zoeken?
Vanaf de hoofdpagina klikt u op de link ‘uitgebreid zoeken’. Vervolgens krijgt u een overzicht van meerdere zoekvelden. Hier kunt u op verschillende zoekcriteria tegelijkertijd zoeken naar de te ranken woningen.

Ik vind bij het zoeken geen resultaat op rankmyhouse.nl
Dit betekent dat op basis van uw zoekcriteria geen gegevens zijn gevonden binnen rankmyhouse.nl. Pas uw zoekcriteria aan en probeer het opnieuw.

Account

Hoe maak ik een login account?

Op de hoofdpagina vindt u rechtsboven de button 'login'. Klik hierop en vervolgens op de button ‘nieuw account aanmaken’. Volg de stappen en maak uw account aan. 

Ik kan niet inloggen op rankmyhouse.nl
Dit kan verschillende reden hebben. U kunt via de login-pagina een ‘nieuw wachtwoord aanvragen’. U ontvangt een e-mail op het door u opgegeven e-mailadres. Volg de stappen en u kunt weer inloggen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Zie bovenstaand.

Zijn er kosten verbonden aan het maken van een account bij rankmyhouse.nl?
Het aanmaken van een account om woningen te kunnen ranken is gratis. Het plaatsen van uw woning op rankmyhouse.nl is ook kosteloos. Om inzicht te krijgen in de rankings en opmerkingen van geïnteresseerden zijn wel kosten verbonden.

Zijn mijn gegevens veilig opgeslagen bij rankmyhouse.nl?
Rankmyhouse.nl hanteert een privacy beleid en zal niet zonder uw toestemming uw persoonsgegevens verkopen of verhuren aan derden ten behoeve van marketingdoeleinden. Wij kunnen persoonsgegevens doorgeven aan derden zoals rechthebbenden, toezichthouders, Belastingdienst, justitie, politie en andere opsporingsinstanties om te voldoen aan wettelijke verplichtingen of een rechterlijk vonnis, indien dit noodzakelijk is in het belang van het voorkomen, opsporen of vervolgen van strafbare feiten (zoals fraude, bedrog of oplichting).

Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen
U dient hiervoor ingelogd te zijn met uw account bij rankmyhouse.nl. Linksboven vindt u een uitklapmenu en door hierop te klikken kunt u naar uw profielpagina gaan. Via uw profielpagina kunt u uw gegevens wijzigingen. U krijgt een overzicht met uw gegevens, waarna u uw e-mailadres kunt wijzigingen. Vergeet niet om op de button ‘Opslaan’ te drukken en uw gegevens te bevestigen.