Meld je huis aan

Marktontwikkelingen, voormalige huurwoning, een grote verbouwing... Er zijn veel redenen waarom je niet zeker bent van de vraagprijs van je woning. Wie kun je in dat geval het beste om advies vragen? Juist, de markt! Rank My House brengt woningeigenaren en geïnteresseerden bij elkaar op ons unieke platform.

Plaats gratis je woning en geïnteresseerden vertellen je hoeveel ze je woning waard vinden. Laat je e-mailadres achter en we nemen contact op om gratis je woning te plaatsen.

Mijn woning staat al lang te koop.

Dan kan het dat je woning niet correct geprijsd is. Je woning plaatsen op Rank My House is gratis en je krijgt direct te horen welke waarde de markt hecht aan jouw woning.

Ik weet niet zeker of ik wel wil verkopen?

Het is goed om onderzoek te doen voordat je je woning te koop zet. Wat is een goede vraagprijs? Welke onderdelen van mijn woning moet ik nog opknappen? Hoe zorg ik voor aantrekkelijke foto's? Via Rank My House krijg je dat allemaal te horen, nog voordat je officieel je woning te koop zet.

Moet ik mijn huis opknappen?

Soms kan het opknappen van een woning het beter verkoopbaar maken. Maar je moet oppassen om er niet overbodig veel geld in te steken. Via Rank My House krijg je tips en adviezen van de markt over het eventueel opknappen van je woning.

Ik heb geen professionele foto’s.

Dat is geen probleem. Op Rank My house kun je zelf gemaakte foto’s plaatsen. Dit is goedkoop en snel. Let wel op dat de foto’s goed gemaakt zijn, het is ten slotte het uithangbord voor je woning. Wil je toch liever professionele foto’s? Wij werken met fotografen die goedkoop en snel zijn.

Mijn huis staat op al Funda.

Rank My House kan heel goed naast Funda gebruikt worden. Allereerst is plaatsen op Rank My House gratis, dus je bent niet meer geld kwijt. Daarnaast krijg je op Rank My House direct van de markt te horen wat je woning waard is. Dit is niet het geval op Funda.